Ambiuzz uitzendbureauZoek je werk?Diensten voor bedrijven

Referenties

logo_UNICA_RGB.PNG 

Installatietechniek B.V.

Als Unica Technisch Beheer Zwolle lenen wij al enige jaren personeel in via Ambiuzz. In deze tijd hebben wij Ambuizz leren kennen als een bedrijf dat altijd kwalitatief personeel aanlevert en ook snel kan schakelen bij tijdelijke projecten. Tot op heden zijn alle vacatures op administratief en technisch vlak in deze periode ingevuld door Ambuizz. Belangrijkste reden is dat Marijke Bretveld op korte termijn altijd meerdere kwalitatief juiste Cv’s aanlevert en zich goed heeft ingeleefd in de werkomgeving. Ambuizz is daarmee voor mij als Manager Technisch Beheer op dit vlak de meest logische keuze bij nieuwe vacatures. Een aantal van de ingeleende medewerkers is inmiddels in dienst van Unica, ook bij een overgang worden goede en heldere afspraken gemaakt.

Gert den Uil
Manager Technisch Beheer

 

C24_logo_RGB.jpg 

Als C24 kennen wij Ambiuzz al sinds onze oprichting, als "main supplier" voor onze personeelsbehoefte. Door onze 24/7 dienstverlening zoeken we flexibele enthousiaste medewerkers die met verantwoordelijkheid, die ons werk met zich meebrengt, om kunnen gaan. Door de kennis van onze organisatie weet Ambiuzz altijd de juiste kandidaten te selecteren en indien nodig op zeer korte termijn. Ambiuzz onderscheidt zich voor ons door de persoonlijke aandacht, flexibiliteit en korte communicatielijnen en snelle reactie.

Edwin Joosten
Directeur C24 Teleservice & Monitoring. 

 

logo_Pluim_nw.jpg

Pluim Pack BV en Ambiuzz.
Pluim Pack BV is een bedrijf dat voor meerdere opdrachtgevers de zorgen van het verpakken van hun goederen ontneemt en zorg draagt voor het op tijd gereed hebben van de goederen en levering van de goederen.Hierin is flexibiliteit een belangrijk aspect en dit is het moment waarop Ambiuzz ten tonele komt! Waarom koos en kiest Pluim Pack BV voor Ambiuzz;

A
= Ambitieus,
M = Meedenkend,
B = Betrouwbaar
I = Initiatief
U = Uniek
Z = Zorgzaam
Z = Zekerheid

Dit alles wordt zeker niet op de laatste plaats in goede BANEN geleid door Marijke Bretveld. Marijke staat bij Pluim Pack BV bekend als een goede zakelijke vrouw die zorg draagt voor haar personeel en meedenkt met de opdrachtgever.Tevens is zij als persoon ook een gezellige vrouw die wel van een gezellig praatje en op zijn tijd goede humor houdt.
Kort samengevat zijn Ambiuzz en Marijke voor Pluim de partner op het gebied van uitzenden en service.

Marco Bloem,
Pluim Transport BV.

 

logo_facility-groep.gif

Als sinds de oprichting van Ambiuzz is er een hechte samenwerking.
Marijke zit bij ons inpandig en dit wordt als zeer positief ervaren.
Bij onze afdeling (specialistisch onderhoud) zijn er vaak werkzaamheden die op het laatste moment ingepland moeten worden. Dit vergt de nodige flexibiliteit.

Marijke sluit hier perfect op aan. Zij weet altijd de juiste mensen te vinden die in onze last minute behoefte voldoen.

Ambiuzz is een betrouwbare partner waar wij graag zaken mee doen.  

Linda Leppink
operationeel assistente

 

veldwerk.GIF

Onze samenwerking met Ambiuzz waar wij nu ongeveer een jaar mee samenwerken kan ik zeer goed noemen,
Zeer professioneel en prettig in omgang is onze contact persoon bij Ambiuzz, Marijke Bretveld.
De tarieven zijn in vergelijking met andere uitzendbureaus concurrerend en de kwaliteit van de geleverde uitzendkrachten is erg goed.
Wij maken gebruik van Ambiuzz voor horeca personeel en payroll.

Thijs Schoemaker
Veldwerk Nederland
Hét Kennis- en Praktijkcentrum voor natuureducatie