Ambiuzz uitzendbureauZoek je werk?Diensten voor bedrijven

Organisatie

Ambiuzz  is een klantgericht en persoonlijk uitzendbureau met als doelstelling onze ambities in de uitzendbranche waar te maken. Wij zijn uw partner als het om personeelsvraagstukken gaat.

Ambiuzz is een jonge organisatie maar ons management heeft tientallen jaren ervaring in de uitzendbranche.  Met Ambiuzz gaan we onze kennis- en evaringen bundelen en ons persoonlijk voor onze opdrachtgevers en medewerkers inzetten.

Ons Logo zegt wie we zijn.

Bij ons staat de mens centraal, de mens als opdrachtgever maar ook zeker de mens als medewerker. Ambiuzz is de cirkel die waakt over haar opdrachtgevers en medewerkers. Onze cirkel is open omdat we verder denken. We zijn meer dan een uitzendbureau, we zijn de flexibele probleemoplosser en komen met klantgerichte oplossingen voor personeelsvraagstukken.

Partner op niveau

Ambiuzz denkt op niveau met u mee over de werving en selectie van uw flexibele personeelsbestand. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste man of vrouw op de juiste plaats in tijdelijke administratieve en industriële functies. Ambiuzz  is een betrouwbare partner die uw personeelsbeleid op verschillende manieren kan ondersteunen: tijdelijk of langdurig, full- of parttime.

Mensenwerk

Detacheren, payrollen en uitzenden is mensenwerk. Een persoonlijke benadering werkt dan ook het best. Ambiuzz kiest bewust voor een  individuele aanpak, dat levert extra kennis van een opdrachtgever waardoor we snel en direct aan al uw eisen kunnen voldoen. Onze persoonlijke benadering is dé garantie voor kwaliteit.

Ambiuzz levert de volgende diensten: